Translate

martes, 17 de marzo de 2020

WEBS DE DIBUIXOS EN ANGLÈS A INFANTIL

HELLO! 



Els dibuixos animats en llengua anglesa representen una eina d'inmersió lingüística molt potent per als nens i nenes, els quals es troben en una època molt idònia per aprendre la llengua d'una manera molt natural i espontània.  L'objectiu és que l'infant pugui visualitzar les imatges i les relacioni amb les paraules a la vegada que s'habitua als sons, ritme i accent de l'idioma.

Us volem deixar algunes webs que podeu fer servir perquè gaudiu amb els vostres fills i filles dels dibuixos animats que més els hi agrada amb opció de veure-les en anglès (podeu fer click a sobre del nom i us redigirà a la pàgina).

LET'S CLAN (Clan rtve): podeu trobar moltes sèries animades com Peppa Pig, Simon, Pocoyo, Lazy town,  Super wings... i moltes més! 



SUPER SIMPLE TV: es tracta d'un canal de Youtube molt complet, on podeu trobar una gran varietat de petits capítols en llengua anglesa.




LEARNING WITH TIMMY: playlist de Youtube (British Council) amb vídeos i capítols en anglès.


També podeu fer servir, si en teniu a casa, altres plataformes com NETFLIX o MOVISTAR+, que també ofereixen la possibilitat d'audio en anglès en la gran majoria de sèries de dibuixos animats.

Esperem que gaudiu i aprengueu molt!!!



No hay comentarios.:

Publicar un comentario

SUMMER HOLIDAYS! SEE YOU SOON MONKEY!!!

⛱ Hello KIDS !!! ⛱ As you may already know this is the last week! We enjoyed so much learning and playing with you, it has been...